Horia Vârlan: Toate secretele pentru cel mai gustos drob de pui

Date:

Distribuie

Mai este o săptămână până la Paștele Ortodox, renumitul bucătar ne propune o altă varianta de drob, cel de pui. Acesta a postat pe pagina sa de socializare o rețeta delicioasă și foarte ușor de făcut.

Pentru a prepara drobul de pui este nevoie de următoarele ingrediente :

“1 caserola ficat de pui ,

1 piept de pui dezosat ,

1 caserola pipote si inimioare ,

o legatura ceapa verde ,

o legatura usturoi verde ,

2 legaturi marar,

2 oua ,

sare si piper dupa gust ,

1 ou pt uns la suprafață

Modul de  de preparare nu este unul complicat.

 “Pieptul de pui se pune  împreună cu pipotele, inimioarele se spală și se fierb cu sare, 20 min, .

 se lasă să se răcească , se taie cubulețe , apoi se trece prin mașina de tocat carne .

Ficațeii se spală și se pun la fiert pentru 5 minute, în apă cu sare, ceapă,  usturoiul și mărarul le tăiem mărunt .

Pieptul de pui, inimioarel, pipotelele, ficateii, ceapa verde, usturoiul, mararul se trec prin mașina de tocat .

Compoziția formată se pune întru-un bol, se adaugă ouale bătute, sare și piper după gust.

Într-o tavă de cozonac se asează hârtie de copt, se adaugă compoziția și se întinde uniform.

Se unge cu ou la suprafata , pentru a obtine o crusta aurie si se introduce la copt cca 20-30 min.

Se lasă să se răcescă complet apoi se taie felii.

Se servește cu legume crude.”

Poftă Bună!

Roxana Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie:

Popular

Mai multe articole
BreakingNews365